news

Uutisia meiltä

8.11.2017 12.28

Saaristomeren Suojelurahaston uudeksi toiminnanjohtajaksi Tove Holm

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat muun muassa Saaristomeren Suojelurahaston johtaminen sekä Turun ja Helsingin kaupungin Itämerihaaste.

Centrum Balticum -säätiön Saaristomeren Suojelurahaston peräsimeen astuu 1.12. lähtien Tove Holm. Holm on viimeiset kolme vuotta toiminut ympäristöalan aikuiskoulutusorganisaation kestävän kehityksen ja johtamisen yksikön koulutuspäällikkönä.

Vuodesta 2010 hän on toiminut myös verkostossa, jossa on kehitetty pohjoismaista poikkitieteellistä kestävän kehityksen aikuistäydennyskoulutusta. Holm on valmistunut ympäristötieteen tohtoriksi Turun yliopistosta ja opiskellut ympäristöbiologiaa Åbo Akademissa. Vuosina 2011- 2013 hän toteutti väitöskirjaansa tutkimuksen, johon osallistui 11 korkeakoulua Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta. Poikkitieteellinen tutkimus koski muutoksen mahdollistamista korkeakouluissa: kestävän kehityksen koulutuksen edistäminen laadunvarmistustyökalujen avulla.

tove
Tove Holm

Tove on lapsuudesta saakka viettänyt paljon aikaa Saaristomerellä. Jo lukiolaisena käydyt Itämeren suojeluun keskittyvät Baltic University Programmen kurssit saivat hänet hakeutumaan ympäristöbiologian opintoihin. Tähänastisen työuransa Holm on tehnyt kestävän kehityksen koulutuksen parissa.


Palaa otsikoihinLOGO text suuri