news

Uutisia meiltä

19.1.2018 13.54

Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Turun Sanomissa: Saaristomeren hyväksi tuplamäärä hankkeita

Turun Sanomien haastattelema Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm kertoi lehtijutussa Saaristomeren hyväksi tehtävästä hanketoiminnasta ja hankkeiden rahoitusmahdollisuuksista. Rahoitushaku hankkeille on nyt käynnissä.

Turun Sanomissa keskiviikkona 18.1.2018 julkaistussa haastattelussa Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm kertoo Saaristomeren hyväksi tehtävästä hanketoiminnasta. Jutussa Holm mainitsee tavoitteekseen kaksinkertaistaa hankkeiden määrän parin vuoden sisällä.

Tähän mennessä Saaristomeren suojelurahasto on rahoittanut hankkeita, joissa on esimerkiksi siivottu rantoja, rakennettu kosteikkoja ja kartoitettu vesistön tilaa. Suojelurahasto on myös muun muassa tukenut valokuvanäyttelyitä ja jätevesisuunnitelmien tekemistä.

Hanketoiminnasta kiinnostuneiden kannattaa tulla Holmin järjestämille rahoitusaamiaisille, joissa saa neuvoja siihen, millaiset hankkeet kannattavat ja millaisia asioita hakemuksessa tulisi ottaa huomioon.

Suojelurahaston tämän toimintakauden painopistevaatimuksina ovat ravinnekuormituksen vähentäminen ja ravinteiden poisto, tietoisuuden lisääminen hankkeista ja toimenpiteistä sekä kansalaisaktiivisuuden lisääminen.


Palaa otsikoihinLOGO text suuri