news

Uutisia meiltä

28.9.2018 8.47

Kohti digitalisoituvaa ja ekotehokasta meriteollisuutta: ECOPRODIGI-hankkeen avoin seminaari Kööpenhaminassa 20.11.

Turun yliopiston Pan-Eurooppa Instituutin johtama, meriteollisuuden ekotehokkuutta digitalisoinnilla edistävä ECOPRODIGI-hanke järjestää Kööpenhaminassa 20.11.2018 seminaarin "Heading towards digital and eco-efficient shipping in the Baltic Sea region".

ECOPRODIGI-hankkeen (Eco-efficiency to maritime industry processes in the Baltic Sea Region through digitalisation) tavoite on lisätä meriteollisuuden prosessien ekotehokkuutta kehittämällä ja pilotoimalla digitaalisia ratkaisuja läheisessä yhteistyössä alan loppukäyttäjien ja tutkimuslaitosten välillä. 

Seminaari esittelee hankkeen tavoitteet ja ensimmäiset tulokset, ja aiheita avaamaan ECOPRODIGI on kutsunut nimekkään joukon kansainvälisiä meriteollisuuden toimijoita. Digitalisaatiota ja ekotehokkuutta käsitellään sekä keynote-puheissa että paneelikeskusteluissa, joissa kohtaavat niin akateemiset tutkijat, teollisuuden toimijat kuin päättäjät. 

Tilaisuuden pääpuhujina kuullaan tanskalaista pitkän linjan rahtilaivaliikenteen asiantuntijaa, Lars Jenseniä.

Esimakuna seminaarin teemoista voit lukea täältä Jensenin haastattelun, jossa hän pohtii laivaliikenteen tulevaisuuden muutosta ja sen ajureita.

Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy seminaarin kotisivulta (muutokset ovat todennäköisiä). Seminaari on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun.  

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.

Seuraa ECOPRODIGI:a Twitterissä ja tilaa muutaman kerran vuodessa ilmestyvä uutiskirje etusivulta www.ecoprodigi.eu.

ecoprodigilogo-with-flagship


Palaa otsikoihinLOGO text suuri