news

Uutisia meiltä

11.2.2019 14.17

Hyviä hankeuutisia - Centrum Balticum jatkaa EU:n Itämeri-strategian viestinnän ytimessä

Centrum Balticumilla on vankka kokemus ja osaaminen Itämeren alueen viestijänä, josta kertovat myös erilaiset toteuttamamme viestintähankkeet. Alkuvuodesta olemme saaneet taas iloisia hankeuutisia: jatkamme EU:n Itämeri-strategian viestintää Let’s communicate! -hankkeessa, minkä lisäksi lisäämme EU:n koheesiopolitiikan tunnettuutta Itämeren alueella viestintäkampanjan keinoin.

Centrum Balticum on vastuussa Let’s communicate! -hankkeen vetämisestä, joka toimii EU:n Itämeri-strategian (EUSBSR) viestintäpisteenä. Hanke on syksystä 2016 asti vastannut EUSBSR:n viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä. Hankkeen toiminta on tuottanut positiivisia tuloksia ja sille myönnettiinkin jatkoa helmikuussa 2019. Näin Centrum Balticum jatkaa EU:n Itämeri-strategian ytimessä ja kehittää hankkeen kautta strategian vaikuttavuutta. Let’s communicate! -hanketta rahoittaa Interreg Itämeren alueen ohjelma.

Osaamistamme vahvistaa myös toinen juuri hyväksytty viestintähanke "Cohesion through EUSBSR". Hankkeessa toteutettava viestintäkampanja konkretisoi EU:n koheesiopolitiikan positiivisia vaikutuksia Itämeren alueella. Keskiöön nousevat EU-projektit ja ihmiset niiden takana. Kampanjassa vaikuttavuudesta viestitään monikanavaisesti ja kattavasti koko Itämeren alueella. Tätä hanketta rahoittaa Euroopan komission alue- ja kaupunkipolitiikan pääosasto (DG Regio). 


Palaa otsikoihinLOGO text suuri