Hjeltin talo_banneri

Meistä

Centrum Balticum tekee ja tukee Itämeren alueen laaja-alaista yhteistyötä.

Olemme Itämeren alueen monialaisen kehityksen viestijä, joka käynnistää julkista keskustelua ja tarjoaa foorumeita dialogille ja osaamisen vaihdolle.

Tavoitteenamme on yhdistää Itämeren alueen monitasoista toimijakenttää ja toimia siltojen rakentajana asioiden ja toimijoiden välillä. Työskentelemme edistääksemme tiiviimpää ja tuloksellisempaa alueellista yhteistyötä.

Laajasta tietopankistamme löydät tuoreita eri alojen osaajien ja asiantuntijaorganisaatioiden Itämeren alueeseen liittyviä julkaisuja, raportteja ja esityksiä.

Asiantuntijaverkostoon on koottu Itämeren alueen asiantuntijoita ja toimijoita monelta aihealueelta.

Blogissamme tutustutaan Itämeren alueen yhteistyötä toteuttaviin ihmisiin ja hankkeisiin.

Järjestämme tapahtumia, seuraamme tiiviisti Itämeren alueen uutisointia ja olemme mukana useissa Itämeren alueen yhteistyöhankkeissa.

Centrum Balticum tarjoaa ajantasaista tietoa Itämeren alueen taloudesta, lainsäädännöstä sekä yhteistyömahdollisuuksista muun muassa yrityksille, oppilaitoksille ja järjestöille.

Ota yhteyttä!

Vuonna 2017 Centrum Balticum on tukenut Itämeren alueen yhteistyötä jo 10 vuoden ajan!
CB10

Lisää aiheesta


Centrum Balticum Twitterissä

Twitter logo

24.2.2018 11.30 Centrum Balticum Viro on ollut usein #Pulloposti'n aiheena. Suurlähettiläs Aleksi Härkösen kirjoitus käsittelee Itämeren ja… twitter.com/i/web/status/9…

Twitter logo

23.2.2018 13.01 Centrum Balticum Onnea 100-vuotias Viro! Palju õnne! 🇪🇪 Viroa juhlittiin myös @UniTurku 17.2., jolloin haastattelimme presidentti… twitter.com/i/web/status/9…

Twitter logo

23.2.2018 11.04 Centrum Balticum #Yhteistyö ja hankkeet ympäristön hyväksi Itämeren alueella ovat mahdollisia poliittisista jännitteistä huolimatta.… twitter.com/i/web/status/9…


Centrum Balticum Facebookissa

Facebook logo

23.2.2018 11.23 Centrum Balticum Onnea 100-vuotias Viro! Palju õnne Eesti! Viron satavuotisjuhlia vietettiin myös Turun yliopistolla 17.2.2018, jossa haastattelimme presidentti Tarja Halosta. Hän analysoi videolla muun muassa Suomen ja Viron historiaa ja tulevaisuutta. Koko haastattelun voit katsoa sivuiltamme: http://www.centrumbalticum.org/uutishuone/uutisia_meista/viro_100_vuotta!_tapasimme_juhlatilaisuudessa_presidentti_tarja_halosen_-_katso_video.5310.news

Facebook logo

22.2.2018 11.00 Centrum Balticum Muovit ja niiden vaikutus ympäristöön ovat viime aikoina herättäneet paljon keskustelua. Aiheesta myös uusimmassa Pullopostissa, jossa ympäristöneuvos Maria Laamanen Ympäristöministeriöstä kertoo alkuvuodesta julkaistusta EU:n muovistrategiasta ja siitä, millaisia toimenpiteitä esimerkiksi Suomessa tehdään strategian toteuttamiseksi.