Hjeltin talo_banneri

Meistä

Centrum Balticum tekee ja tukee Itämeren alueen laaja-alaista yhteistyötä.

Olemme Itämeren alueen monialaisen kehityksen viestijä, joka käynnistää julkista keskustelua ja tarjoaa foorumeita dialogille ja osaamisen vaihdolle.

Tavoitteenamme on yhdistää Itämeren alueen monitasoista toimijakenttää ja toimia siltojen rakentajana asioiden ja toimijoiden välillä. Työskentelemme edistääksemme tiiviimpää ja tuloksellisempaa alueellista yhteistyötä.

Laajasta tietopankistamme löydät tuoreita eri alojen osaajien ja asiantuntijaorganisaatioiden Itämeren alueeseen liittyviä julkaisuja, raportteja ja esityksiä.

Blogissamme tutustutaan Itämeren alueen yhteistyötä toteuttaviin ihmisiin ja hankkeisiin.

Järjestämme tapahtumia, seuraamme tiiviisti Itämeren alueen uutisointia ja olemme mukana useissa Itämeren alueen yhteistyöhankkeissa.

Centrum Balticum tarjoaa ajantasaista tietoa Itämeren alueen taloudesta, lainsäädännöstä sekä yhteistyömahdollisuuksista muun muassa yrityksille, oppilaitoksille ja järjestöille.

Ota yhteyttä!

Vuonna 2017 Centrum Balticum on tukenut Itämeren alueen yhteistyötä jo 10 vuoden ajan!
LOGO text suuri

Lisää aiheesta


Centrum Balticum Twitterissä

Twitter logo

15.1.2019 13.07 Centrum Balticum Vaikuttaminen kannattaa, sillä toimintasuunnitelmalla on merkitystä myös eri rahoitusohjelmien resurssien kohdentam… twitter.com/i/web/status/1…

Twitter logo

11.1.2019 16.12 Centrum Balticum RT @PanEuropeanInst: Ambassador Aleksei Samosuev from @BelEmbassyFi will lecture at Turku School of Economics @UniTurku next Tuesday. Welco…

Twitter logo

10.1.2019 12.27 Centrum Balticum RT @PanEuropeanInst: Pan-Eurooppa Instituutin Hanna Mäkinen ja Laura Klemetti kirjoittavat #Kaliningrad'in #huoltovarmuus'ta @CentrumBaltic…


Centrum Balticum Facebookissa

Facebook logo

11.1.2019 10.03 Centrum Balticum Suomen saaristopolitiikkaa on ainutlaatuista, kertoo tuore selvitys. Saaristojen kehittämisessä erilaisilla hankkeilla ja yhteistyöllä on merkittävä rooli. Tämä on keskeistä myös Centrum Balticumissa toimivassa Saaristomeren Suojelurahastossa, joka rahoittaa konkreettisia hankkeita Saaristomeren suojelemiseksi. Saaristomeren Suojelurahasto - Skyddsfond för Skärgårdshavet

Facebook logo

10.1.2019 11.06 Centrum Balticum Uusimmassa Pulloposti-kolumnissa aiheena on Kaliningrad, jota voidaan pitää Venäjän läntisenä ikkunana Itämerelle. Kaliningradin sijannilla on sekä kaupallista että strategista merkitystä. Sotilaallisen aktiivisuuden lisääntyminen Itämerellä herättää Venäjällä myös pohdintoja siitä, miten turvata strategisesti tärkeän alueen huoltovarmuus. Lue lisää Pullopostista!