Hjeltin talo_banneri

Meistä

Centrum Balticum tekee ja tukee Itämeren alueen laaja-alaista yhteistyötä.

Olemme Itämeren alueen monialaisen kehityksen viestijä, joka käynnistää julkista keskustelua ja tarjoaa foorumeita dialogille ja osaamisen vaihdolle.

Tavoitteenamme on yhdistää Itämeren alueen monitasoista toimijakenttää ja toimia siltojen rakentajana asioiden ja toimijoiden välillä. Työskentelemme edistääksemme tiiviimpää ja tuloksellisempaa alueellista yhteistyötä.

Laajasta tietopankistamme löydät tuoreita eri alojen osaajien ja asiantuntijaorganisaatioiden Itämeren alueeseen liittyviä julkaisuja, raportteja ja esityksiä.

Asiantuntijaverkostoon on koottu Itämeren alueen asiantuntijoita ja toimijoita monelta aihealueelta.

Blogissamme tutustutaan Itämeren alueen yhteistyötä toteuttaviin ihmisiin ja hankkeisiin.

Järjestämme tapahtumia, seuraamme tiiviisti Itämeren alueen uutisointia ja olemme mukana useissa Itämeren alueen yhteistyöhankkeissa.

Centrum Balticum tarjoaa ajantasaista tietoa Itämeren alueen taloudesta, lainsäädännöstä sekä yhteistyömahdollisuuksista muun muassa yrityksille, oppilaitoksille ja järjestöille.

Ota yhteyttä!

Vuonna 2017 Centrum Balticum on tukenut Itämeren alueen yhteistyötä jo 10 vuoden ajan!
LOGO text suuri

Lisää aiheesta


Centrum Balticum Twitterissä

Twitter logo

21.4.2018 12.00 Centrum Balticum "While the European economy is relatively strong, uncertainties about perspectives of European integration and secu… twitter.com/i/web/status/9…

Twitter logo

20.4.2018 13.57 Centrum Balticum .@ECOPRODIGI_BSR -hanke on nyt @EUSBSR:n lippulaivahanke! Centrum Balticum koordinoi #ECOPRODIGI'n viestintää, joka… twitter.com/i/web/status/9…

Twitter logo

20.4.2018 9.51 Centrum Balticum Tiesitkö, että "itämerennorppa on maailman pienin hyljelaji, jota tavataan vain Itämeressä"? ts.fi/uutiset/paikal…


Centrum Balticum Facebookissa

Facebook logo

20.4.2018 18.00 Centrum Balticum The 11th BSR Forum is right behind the corner. Interesting panel discussions and high-level speakers. Check the updated programme on our website. Book your seats now! Places are limited. ➡️ http://bit.ly/BSRForum2018

Facebook logo

20.4.2018 12.17 Centrum Balticum Meriteollisuuden ekotehokkuutta ja digitalisaatiota edistävä ECOPRODIGI on nyt EU:n Itämeri-strategian lippulaivahanke! Lippulaivastatus tarkoittaa, että hanke edistää EU:n Itämeri-strategian tavoitteita erityisen hyvin. Centrum Balticum koordinoi ECOPRODIGIn viestintää ja lippulaivastatus lisääkin hankeviestinnän painoarvoa ja takaa, että tuotettu tieto saavuttaa kohderyhmänsä korkeimmalla poliittisella tasolla.