Hjeltin talo_banneri

Meistä

Centrum Balticum tekee ja tukee Itämeren alueen laaja-alaista yhteistyötä.

Olemme Itämeren alueen monialaisen kehityksen viestijä, joka käynnistää julkista keskustelua ja tarjoaa foorumeita dialogille ja osaamisen vaihdolle.

Tavoitteenamme on yhdistää Itämeren alueen monitasoista toimijakenttää ja toimia siltojen rakentajana asioiden ja toimijoiden välillä. Työskentelemme edistääksemme tiiviimpää ja tuloksellisempaa alueellista yhteistyötä.

Laajasta tietopankistamme löydät tuoreita eri alojen osaajien ja asiantuntijaorganisaatioiden Itämeren alueeseen liittyviä julkaisuja, raportteja ja esityksiä.

Blogissamme tutustutaan Itämeren alueen yhteistyötä toteuttaviin ihmisiin ja hankkeisiin.

Järjestämme tapahtumia, seuraamme tiiviisti Itämeren alueen uutisointia ja olemme mukana useissa Itämeren alueen yhteistyöhankkeissa.

Centrum Balticum tarjoaa ajantasaista tietoa Itämeren alueen taloudesta, lainsäädännöstä sekä yhteistyömahdollisuuksista muun muassa yrityksille, oppilaitoksille ja järjestöille.

Ota yhteyttä!

Vuonna 2017 Centrum Balticum on tukenut Itämeren alueen yhteistyötä jo 10 vuoden ajan!
LOGO text suuri

Lisää aiheesta


Centrum Balticum Twitterissä

Twitter logo

17.8.2018 12.13 Centrum Balticum Saaristo tarjoaa #puolustushistoria'sta kiinnostuneelle oivan matkakohteen. Lue lisää #DefenceArch-hankkeesta blogi… twitter.com/i/web/status/1…

Twitter logo

17.8.2018 8.55 Centrum Balticum RT @millaharju: Hieno #Pulloposti @janica_borg 'ilta: Pelastammeko meret muoviroskalta kieltämällä kertakäyttöpillit? via @CentrumBalticum

Twitter logo

16.8.2018 10.44 Centrum Balticum #Pulloposti'ssa Janica Borg @WWFEU:sta pohtii EU:n #muovistrategia'a ja sen vaikuttavuutta, jos suurimmat roskaajat… twitter.com/i/web/status/1…


Centrum Balticum Facebookissa

Facebook logo

17.8.2018 10.42 Centrum Balticum Eilisessä Pullopostissa ➡️ https://bit.ly/2MwZ8TJ Janica Borg WWF:n Brysselin toimistosta kirjoitti EU:n muovistrategiasta ja toimista kertakäyttömuovien kieltämiseksi. Oheisesta linkistä voit tutustua tarkemmin Euroopan komission kampanjaan, jonka tarkoituksena on muuttaa tapojamme käyttää muovia. #ReadyToChange

Facebook logo

16.8.2018 10.21 Centrum Balticum EU:n muovistrategia julkaistiin alkuvuodesta, mutta onko Euroopan toimilla todella vaikutusta, jos suurin osa valtamerten muovijätteestä tulee Kaakkois-Aasiasta? Paljonkin, kirjoittaa Pullopostissa Janica Borg WWF European Policy Officesta.