Hjeltin talo_banneri

Meistä

Centrum Balticum tekee ja tukee Itämeren alueen laaja-alaista yhteistyötä.

Olemme Itämeren alueen monialaisen kehityksen viestijä, joka käynnistää julkista keskustelua ja tarjoaa foorumeita dialogille ja osaamisen vaihdolle.

Tavoitteenamme on yhdistää Itämeren alueen monitasoista toimijakenttää ja toimia siltojen rakentajana asioiden ja toimijoiden välillä. Työskentelemme edistääksemme tiiviimpää ja tuloksellisempaa alueellista yhteistyötä.

Laajasta tietopankistamme löydät tuoreita eri alojen osaajien ja asiantuntijaorganisaatioiden Itämeren alueeseen liittyviä julkaisuja, raportteja ja esityksiä.

Asiantuntijaverkostoon on koottu Itämeren alueen asiantuntijoita ja toimijoita monelta aihealueelta.

Blogissamme tutustutaan Itämeren alueen yhteistyötä toteuttaviin ihmisiin ja hankkeisiin.

Järjestämme tapahtumia, seuraamme tiiviisti Itämeren alueen uutisointia ja olemme mukana useissa Itämeren alueen yhteistyöhankkeissa.

Centrum Balticum tarjoaa ajantasaista tietoa Itämeren alueen taloudesta, lainsäädännöstä sekä yhteistyömahdollisuuksista muun muassa yrityksille, oppilaitoksille ja järjestöille.

Ota yhteyttä!

Vuonna 2017 Centrum Balticum on tukenut Itämeren alueen yhteistyötä jo 10 vuoden ajan!
CB10

Lisää aiheesta


Centrum Balticum Twitterissä

Twitter logo

11.12.2017 16.27 Centrum Balticum Schuman-seuran Eurooppaglögeillä keskustellaan Itämeren alueen tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista.… twitter.com/i/web/status/9…

Twitter logo

11.12.2017 13.27 Centrum Balticum pelastustieto.fi/pelastustoimin…

Twitter logo

11.12.2017 11.00 Centrum Balticum .@InteractEU uusi e-julkaisu näyttää, että #yhteistyö kannattaa myös #EU:n makroalueiden välillä. twitter.com/InteractEU/sta…


Centrum Balticum Facebookissa

Facebook logo

11.12.2017 10.01 Centrum Balticum Interact Programmen e-julkaisu käsittelee EU:n makroaluestrategioita monesta näkökulmasta. Mukana myös esimerkki projektista Itämeren alueella, joka havainnollistaa muun muassa hallintoon liittyvien haasteiden ratkaisua.

Facebook logo

8.12.2017 9.54 Centrum Balticum Videolla Saaristomeren tilasta ja toimenpiteistä sen hyväksi kertovat Turun yliopiston rehtori Kalervo Väänänen, Suomen Itämeri-suurlähettiläs Erja Tikka ja Saaristomeri-viestintähankkeen toteuttanut Jaakko Ruola.